Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
TwostudentsinCambodia.over-blog.com

Wij zijn twee studenten uit België die naar Cambodja vertekken om daar onze buitenlandse stage te lopen! Volg je mee?

Bib op school

Publié le 1 Mars 2017

Onze bib op school is super leuk, met heel interessante boeken. Spijtig genoeg zijn alle boeken door elkaar en weet je niet waar je moet beginnen zoeken. Daarom hebben Céline en ik besloten de bib te ordenen!

Jullie kunnen jullie niet voorstellen wat we allemaal hebben gevonden tussen die stoffige boeken. Niet enkel boeken hoor, maar ook kikkers, gigantische spinnen, vliegen,...

Bib op school
Bib op school
Bib op school
Commenter cet article
E
Dag Céline en Anouchka<br /> Heel fijn om te lezen wat voor avonturen jullie daar allemaal beleven. Kikkers tussen de boeken, die komen zeker uit het sprookje van de prinses ;-) Ik hoop dat het goed gaat met jullie allebei en wens jullie een heel mooi einde van jullie bijzondere stage daar.<br /> Hartelijke groeten!
Répondre
S
Ooooh, wat leuuuuuk, jullie idee!!! En wat leuuuuuuuuk, die kikkers en diertjes tussen jullie boeken!!!! Da's 'ne keer wat anders dan prentjes van kikkers! En 't is wat avontuurlijker dan verzonnen saaie verhaaltjes van spinnenkop-princessen met een kroontje op het hoofd... Jullie verhaal is "just real life"! ...zo veel beter... of niet??? ;-) Enfin... zo lang er geen slangen tussen jullie boeken slapen... Groetjes - en veel plezier deze week!!!
Répondre